Leuk feestje gehad?

 

Laat dan een berichtje achter in ons

 


Kinderfeestjes

Huifkar met klootschieten
Bij aankomst op de boerderij stappen jullie met wat lekkers gelijk in de huifkar voor een leuke tocht. Halverwege is er een kleine pauze voor ranja en chips. Wanneer jullie nog ongeveer een kilometer van de boerderij verwijderd zijn mogen jullie uit de huifkar om het laatste stukje te gaan klootschieten. Bij terugkomst is er voor iedereen nog een ijsje en mag de jarige een cadeautje uitzoeken. Dit feestje duurt ongeveer 2 uur.

Kosten € 7,50 p.p., minimaal 10 personen.

Huifkar met fotospeurtocht
Bij aankomst op de boerderij stappen jullie met wat lekkers gelijk in de huifkar en krijgen jullie de opdracht om goed te luisteren naar wat boer Piet vertelt.

Voor onderweg krijgen jullie een papier mee met allemaal foto's en vragen. Deze moeten jullie vanuit de huifkar opspeuren.

Halverwege is er een kleine pauze voor ranja en chips. Bij terugkomst is er voor iedereen nog een ijsje en mag de jarige een cadeautje uitzoeken. Dit feestje duurt ongeveer 2 uur.

Kosten € 7,50 p.p., minimaal 10 personen.

Huifkar met kabouterspeurtocht
Bij aankomst op de boerderij stappen jullie met wat lekkers gelijk in de huifkar voor een leuke tocht. Terug op de boerderij krijgen jullie ranja en chips en daarna gaan jullie het bos in voor de kabouterspeurtocht.

Deze speurtocht bevat allemaal leuke vragen en opdrachten over kabouters en de natuur.

Als jullie weer terug zijn op de boerderij krijgen jullie nog een ijsje en mag de jarige een cadeautje uitzoeken. Dit feestje duurt ongeveer 3 uur.

Kosten € 8,50 p.p., minimaal 10 personen.

Het is mogelijk om bij ieder kinderfeestje ter afsluiting nog marshmallows boven het vuur te roosteren.

Kosten € 0,50 p.p. extra.